20210222-DSC06576

Autoschade


Schade aan je auto is vervelend. Het team van ons bedrijf staat klaar om de schade te herstellen, de auto netjes en schoon terug te geven en dit allemaal zo snel mogelijk te doen.

 

Maar wat bieden wij aan reparaties?

 


Auto spuiten

De auto wordt gespoten in een ruime spuitcabine met professionele apparatuur. Ons bedrijf, maar ook de leveranciers waarmee we samenwerken, hebben een erkenning in Stichting Duurzaam Repareren.  We gebruiken milieuvriendelijke lakken en kunnen elke kleur lak samenstellen. Er treedt hierdoor geen kleurverschil op bij het spuiten van slechts een deel van uw auto.

 

Kleine deukschade aan uw auto

Het verwijderen van het deukje is secuur werk dat vraagt om speciaal gereedschap, zonder de auto volledig te hoeven spuiten. Bij ons kunnen er op afspraak, kleine deukjes uit de auto verwijderd worden.

Wil je een parkeerdeukje laten uitdeuken? Maak direct een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt!


Grotere schade aan uw auto

Wij deuken de schade van je auto uit, repareren autoschades en zorgen ervoor dat grote uitdeuk werkzaamheden snel en netjes worden uitgevoerd. Voor grotere schade aan je auto kun je het beste met ons bellen of even langsrijden om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Glasschade of ruitschade aan uw auto

De eerste stap is om te kijken of we de ruit nog zelf kunnen maken.,dat kost u minder geld en tijd dan dat we een hele ruit moeten gaan vervangen.


De kosten van een ruitschade is afhankelijk van 3 factoren:

  • Het soort schade (gaat het om een sterretje of om een barst)
  • Welke ruit is beschadigd (voorruit of bijvoorbeeld een zijruit)
  • Of uw verzekering de ruitschade vergoedt

 

Als je verzekerd bent voor ruitschade en wij kunnen de ruit repareren, d.m.v. een harsinjectie, is de reparatie meestal kosteloos. Bij vervanging van de ruit (bijvoorbeeld omdat er een barst in zit) wordt dit meestal door je verzekeringmaatschappij vergoed. Je dient echter wel het eigen risico te betalen (Afhankelijk van je polisvoorwaarden).


Sterretje in ruit

Een sterretje in de voorruit kan ieder moment in een barst veranderen. Dit gebeurt meestal wanneer je er niet op rekent. Bijvoorbeeld wanneer je aan het rijden ben. Zo kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Een beschadiging in de voorruit heeft grote invloed op de veiligheid van de berijder en zijn passagiers. Wanneer een sterretje wordt gerepareerd is je voorruit net zo sterk als voor de schade. Het repareren van een sterretje duurt slechts 30 minuten. 


Wil je een sterretje repareren? Maak direct een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt!
 Lakschade

Wij herstellen lakschade volgens de fabrieksnormen.

Alle lakschades worden uiterst nauwkeurig behandeld.

Na een bezoek bij ons is er niks meer te zien van de oorspronkelijke lakschade.


Benieuwd naar de mogelijkheden?